Syysleiri

Tervetuloa syysleirille!

Tällä kertaa pidämme leirin Lahden helluntaiseurakunnan leirikeskuksessa Nastolassa osoitteessa Koiskalantie 681, 15540 Villähde.

Leirillä on luvassa mukavaa ohjelmaa, kristittyjen yhteyttä, Raamattua, ulkoilua, pelailua, saunomista ja ruokaa. Jos et vielä tunne kiltalaisia, on leiri todella hyvä paikka tutustua uusiin ihmisiin ja päästä mukaan porukkaan.

Lähtö leirille tapahtuu perjantaina pääasiassa kello 16 Otaniemestä omilla autoilla ja leiriltä palataan sunnuntaina iltapäivällä. Mahdollisuutta myöhempään autokyytiin voi kysyä. Autokyyti kuuluu leirin hintaan ja kuljettajille maksetaan polttoainekompensaatiota. Jos sinulla on auto käytettävissä, kerrothan siitä lomakkeessa. Siihen voit myös kirjoittaa, kuinka helposti saisit sen käyttöösi ja muita tarvittavia tietoja, jotta osaamme tarvittaessa priorisoida autojen valinnassa. Jos tulet muualta kuin otaniemestä, katso sivun lopusta*.

Jaoimme leirin hinnan neljään kategoriaan.  Hintaan sisältyy kyydit, majoitus ja ruuat, eli kaikki tarpeellinen. Kiltafuksit haluamme toivottaa erityisesti tervetulleiksi, joten killassa ensimmäistä vuottaan viettävät ja Ristin killan jäseneksi liittyneet pääsevät leirille
käsittämättömään 20 euron hintaan. Huomaathan, että liittyessäsi Ristin kiltaan syksyllä jäsenmaksu on voimassa vielä seuraavan vuoden ja sillä saa esim. killan Lapinmatkasta 50% alennuksen. Jäsenmaksu on 8 euroa.

Muut jäsenet haluamme toivottaa leirille 45e hintaan, jossa on myös hieman tukea.

Ilman jäsenyyttä leiri maksaa 55e.

Työssäkäyvät ja muut hyvin toimeentulevat voivat halutessaan tukea leirin järjestelyjä 70-100 euron leirimaksulla.

Leirin puhuja ei ole vielä selvillä. Mikäli sinulla on ehdottaa puhujaa, tai haluaisit itse jakaa ajatuksiasi muille leirilläolijoille myös esimerkiksi aamu- tai iltahartaudessa, ota rohkeasti yhteyttä.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla ja sen dl on pe 16.10. klo 20.

tl;dr:

  • Leiri 23.-25.10. Nastolassa
  • Lähtö pe klo 16, paluu su iltapäivällä
  • Hinta 20/45/55/70-100e
  • Ilmoittaudu viimeistään 16.10. klo 20 alla

Leirillä nähdään!

Terveisin,

Leirivastaavat Olli ja Helena Raula

etunimi@sukunimi.org

 

 

 

*Jos tulet jostain muusta suunnasta, voit vähentää hinnasta 7 euroa kyytimaksua. Ilmoitathan siitä lomakkeen viimeisessä kentässä, jossa voit myös tarjota tai pyytää kyytiä muualta kuin Otaniemestä. Tällöin älä vastaa erikseen kysymyksiin autosta tai lähtöajasta.  Näissä tilanteissa yhdistämme vain kyydin pyytäjät ja sen tarjoajat. Käytännön järjestelyt jäävät itse hoidettaviksi. Voimme myös hakea junalta/bussilta.

This entry was posted in Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Comments are closed.