Postilistat

Liittyminen ja poistuminen

Listoille liittymisiä ja niiltä poistumisia hoitaa tiedottaja, jolle voit lähettää sähköpostia (ks. yhteystiedot tai johtokunta).

Sähköpostitse listalle liitytään lähettämälle viesti — otsikolla tai sisällöllä ei ole väliä — osoitteiseen rkilta-listannimi-join@list.ayy.fi. Poistuminen listalta tapahtuu vastaavasti osoitteesta, jossa join:in tilalla on leave.

Listojen osoitteet ovat muotoa listannimi@ristinkilta.fi eli jos listan nimi on ”pulina”, on listan osoite pulina@ristinkilta.fi .

tiedotus

Kaikille ristinkiltalaisille ja muille killan toiminnasta kiinnostuneille tarkoitettu sähköpostilista. Tänne lähetetään tiedotuksia killan tulevista tapahtumista ja muita virallisia tiedotuksia. Viesteihin liittyvät kommentit ja kysymykset tulisi osoittaa tilanteesta riippuen viestin lähettäjälle (HUOM: ei vastauksena sähköpostiin) tai johtokunta-listalle. Listalla on noin 260 osoitetta. Lista on moderoitu, mikä tarkoittaa, että tiedottaja päättää, mitkä viestit päästetään listalle.

meno

Lista, jolle voit lähettää menovinkkejä, joiden voit ajatella kiinnostavan kiltalaisia. Tämä on hyvä kanava tiedottaa, jos haluat järjestää esimerkiksi illanvieton, lähteä urheilemaan yhdessä, tai kaipaat muuttoapua. Vastaanottajia on noin 200.

seniorit

Seniorilista on vanhempien kiltalaisten lista. Lista on tarkoitettu senioreille lähetettäviin tiedotuksiin. Listalle pyritään lähettämään hyvin vähän sähköpostia, siis vain ne asiat joiden arvellaan kiinnostavan merkittävää osaa killan senioreista. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi senioripyhä- ja vuosijuhlakutsut sekä vuosikertomukset.

johtokunta

Palautetta (myös positiivista) ja kysymyksiä saa lähettää.

cs

Tänne voi lähettää Crossariin tulevia juttuja, kommentteja lehdestä yms.

lahetys

Lähetysjaosto vastaa killan tekemästä lähetystyöstä, joten siitä kiinnostuneiden kannattaa kirjoittaa tälle listalle.

ohjelmavastaava

Tänne voi lähettää kaikkea ohjelmajaoston toimintaan liittyvää, kuten ehdotuksia tai palautetta.

rukous

Lista, jolle voi lähettää rukousaiheita, joiden puolesta listalla olevat rukoilevat.

Comments are closed.