Ilmoittautuminen kevätleirille 19.-21.4.2024

Ilmoittautuminen on päättynyt! Voit kuitenkin täyttää lomakkeen, niin pääset mahdollisesti mukaan peruutuspaikkojen ilmaantuesssa!

Kevätleiri 2024 on täällä! Toivomme, että juuri sinä tulet mukaan! Leiri järjestetään Hvittorpin kurssikeskuksessa Kirkkonummella pe–su 19.–21.4.

Kevätleiri on loistavat tilaisuus pitää tauko opiskelusta ja työstä sekä luoda upeita uusia muistoja ystävien kanssa. Luvassa on erilaista toimintaa, mukaan lukien pelejä, uintia läheisessä järvessä, jumalanpalvelus, mutta myös raamattupiirejä, rukousta ryhmissä tai keskusteluita-joita-et-tiennyt-voivasi-käyvän-tämän-yhden-ihmisen-kanssa. Ja sisukkaille saattaa olla jopa öinen peli!

Leirin majoituksen kapasiteetti on 36. Tänä vuonna varaamme niistä 10 paikkaa Ristisiteen jäsenille. Mutta jos pidät telttailusta, on toki mahdollisuus pistää teltta pystyyn kurssikeskuksen alueella; ilmoittauduthan silloinkin täällä ja ilmoita asiasta meille!

Ilmoittautumiskapasiteetin kiintiöt ovat voimassa 1.4. asti, jonka jälkeen jäljellä olevat paikat täytetään ilmoittautuneista (riippumatta onko Ristin killasta vai Ristisiteestä), että koko vuodekapasiteetti on käytössä.

Leirin (perus)hinta on arviolta 42€, sisältäen ateriat ja majoittumisen. Hinta on suunnilleen 45 € heille, jotka tarvitsevat kimppakyytiä. Hinnat tarkentuvat osallistujamäärän perusteella, ja leiri maksetaan jälkikäteen.

Lähdemme Otaniemestä perjantaina ~16.30 ja palaamme takaisin Otaniemeen sunnuntaina iltapäivällä. Lisätietoa tulee leirikirjeessä, joka lähetetään ilmoittautuneille lähempänä leiriä, sekä leirin Telegram-ryhmässä.

Ilmoittautuminen sulkeutuu torstaina 4.4. klo 23.59.
Mikäli peruutat ilmoittautumisesi, tee se mieluusti ennen tätä määräaikaa. Muussa tapauksessa joudut maksamaan osallistumismaksun, ellemme löydä jotakuta peruutuspaikalle, eli ilmoita meille mahdollisimman pian, jos joudut perumaan.

Kannattaa ilmoittautua 1.4. mennessä, jotta pääset mukaan Ristin kilta- ja Ristiside-kiintiöihin ennen kuin ilmoittautuminen avautuu kaikille!

Nähdään leirillä! Auta meitä jatkamaan tätä kevätkauden perinnettä!

Andrew ja Ondřej
Telegram: @drewsteps ja @martymichal
Sähköposti: andrew.stephenson@aalto.fi ondrej.michal@aalto.fi
Puh./Whatsapp: +358 41 586 0170 (Andrew)

This entry was posted in Ilmoittautumislomakkeet, Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Comments are closed.