Kevätleiri Hvittorpissa 21.–23.4.2023

Ristin killalla on tänä vuonna myös kevätleiri! Luvassa on hyvä tilaisuus rentoutua tenttiviikon päätteeksi ja hengailla kiltaporukalla. Leiri on 21.-23.4. ja pidetään Hvittorpin kurssikeskuksessa.

Leirillä voi hengailla, ulkoilla, nukkua, valvoa, syödä, laulaa, hartautua, oppia lisää Jumalasta, itsestään ja muista, pelailla, saunoa ja pulahtaa läheisessä järvessä. Myös vapaata aikaa on luvassa, mikäli haluaa näiden lisäksi tehdä tai olla tekemättä jotain muuta.

Majoituskapasiteetista johtuen leirille voi osallistua korkeintaan 34 henkilöä.

Leirille mennään kimppakyydeillä Otaniemestä klo 16.30 ja Otaniemeen palataan sunnuntaina 14-16 aikoihin. Leirin ohjelma julkaistaan myöhemmin tällä sivulla, ja ilmoittautuneille leirimeilissä ennen leiriä.

Osallistujamaksu on noin 40€. Ilmoittautuminen sulkeutuu 13.4.

Hyvää kevättä ja toivottavasti näemme kevätleirillä!

Ville Puuri ja Jyri Maanpää
Kevätleirin järjestäjät
TG: @Pulleviiri, @JeppeM

You are warmly welcome to the Guild of the Cross’ spring camp at the Hvittorp retreat center in Kirkkonummi in April 21-23.

We leave Otaniemi at 16:30 on Friday and return around at 14-16 on Sunday. In the camp we’ll have sauna, Bible teaching, outdoors activities, board games and getting to know each other. The price is about 40€.

The sign-up form closes on 13.4.

This entry was posted in Ilmoittautumislomakkeet, Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Comments are closed.