Melontaretki

Ilmoittautumisaika päättyi 20.5.

Kiinnostaisiko lähteä hyvällä porukalla melomaan? Aalto-papit järjestävät Ristin killalle melontareissun perjantaina 28.5. Hilassa (Saarentie 50, 02480 Kirkkonummi). Melontareissuun on mahdollista ilmoittautua 20.5. mennessä tai niin kauan kuin melontareissuun on vapaita paikkoja. Ilmoittautumislinkki löytyy alhaalta. Melontareissulle voidaan ottaa enintään 15 osallistujaa. 

Aikataulu pe 28.5.: 

klo 14.30 Saapuminen Hilaan

klo 14.30-> Ruokalassa tarjolla salaattibuffet sekä melontaohjeistus (Jyri)

klo 15-16 valmistautuminen vesille ja ohjeistus (Jyri)

klo 16-20 vesillä

Matkalla rantaudumme evästauolle -> retkieväät (mehu, leipä, hedelmä) Aalto-pappien toimesta

Lyhyt luontohartaus (Aalto-papit)

klo 20 rantautuminen ja tavaroiden purku ja pakkaus 

Retki on maksuton ja retkeä varten ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta melonnasta. Melontaohjaajana toimii oppilaitospappi Jyri Hakala. Mukana myös Aalto-papit Anna ja Anu. 

Mukaan tarvitset: muovipussin / kuivapussin vaihtovaatteineen, sandaalit, crocsit tai villasukat melomisen ajaksi, vesipullon, päähineen (aurinkolasit), kuoritakin tai muun vastaavan tuulta/sadetta pitävän takin, halutessasi omia eväitä ja lisäksi avointa mieltä. Lisätietoja melontaan liittyen voi kysyä oppilaitospastori Jyri Hakalalta (puh. 040 5134363 tai jyri.hakala@evl.fi

Toivomuksena on hyödyntää kimppakyytejä, mutta myös pikkubussin tilaaminen on mahdollista. Ilmoitathan ilmoittautumislomakkeessa, mikäli voit käyttää omaa autoa tai kyyditä muita osallistujia.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.