Matti Leisola: Evoluutiouskon ihmemaassa

Matti Leisola on bioprosessitekniikan emeritusprofessori ja toimi vuoteen 2011 asti Aallon kemian ja materiaalitieteiden tiedekunnan dekaanina. Leisola on myös tunnetuin ja tieteellisesti ansioitunein suomalainen evoluutiokriitikko ja kreationisti. Hän on keskeisesti mukana kansainvälisessä Intelligent Design keskustelussa, ja on mm. toiminut vuodesta 2010 asti Bio-Complexity -lehden päätoimittajana.

Leisola on viime syksynä julkaissut kirjan ”Evoluutiouskon ihmemaassa”, joka on puoliksi omaelämäkerrallinen kirja hänen kokemuksistaan julkisena toisinajattelijana, ja puolet kirjasta on tämän toisinajattelun perusteiden esittelyä. Leisola tarjoaa toisaalta kiinnostavan esimerkin siitä, mitä vastavirtaan uiminen voi tarkoittaa akateemisessa elämässä, ja samalla kuulija saa tuhdin paketin tieteellisesti punnittua ja ajantasaista evoluutiokritiikkiä.

Tule siis esittämään kriittiset kysymyksesi, ja kuulemaan, kuinka syvälle kaninkolo ulottuu!

Ilta alkaa keskiviikkona 26.2 klo 18:45 ja Otaniemen kappelin löydät osoitteesta Jämeräntaival 8. Luvassa tuttuun tapaan myös iltapalaa ja iltahartaus.

This entry was posted in Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Comments are closed.