Ilmoittautuminen vapaaehtoiseksi Otasuunnistukseen 2018

Kohta polkaistaan käyntiin lukuvuosi 2018-2019 ja uudet fuksit saapuvat Otaniemeen autuaan tietämättöminä Ristin killasta. Asiaa korjaamaan on onneksi jo vuosikymmenet järjestetty Otasuunnistuksia, jossa fuksit tutustutetaan Otaniemen eri yhdistyksiin.

Myös kilta on pitänyt rastia viime vuosina menestyksekkäästi. Johtuen hyvästä tuloksellisuudesta on todettu, että pyörää on turha keksiä uudestaan, ja toteutamme rastin samalla konseptilla kuin viime vuonna. Lyhyesti:

  • Tapahtuma järjestetään tiistaina 4.9. ja torstaina 6.9. itse tapahtuman alkaessa klo 17.00 ja kestäessä noin kello 22.00 saakka. Etenkin keittiöväen on kuitenkin syytä tulla leipomaan jo hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.
  • Fuksit otetaan vastaan JMT:n varressa, josta ohjataan kappelille vievälle hiekkatielle rastille, jossa eläydytään Paavalin haaksirikkoon maitokorien avulla.
  • Suoritetun rastin päätteeksi ryhmät ohjataan kappelille pullalle tutustumaan kiltaan ja kappeliin.
  • Tarkoituksena on saada aikaan hellän dynaamista pöhinää fuksien keskuudessa kiltaa kohtaan.

Tähän kaikkeen tarvitaan kuitenkin rastinvetäjiä. Mikäli sinulla on siis aikaa, ilmoittaudu mukaan! Kiltalaisia tarvitaan niin itse rastia pitämään, keittiöön leipomaan sekä ihan vaan juttelemaan fuksien kanssa.
Tapahtumaan liittyen voi ja saa kysyä asioita Roselta.

Otasuunnistus alkaa klo 17, mutta ensimmäiset suunnistajat tyypillisesti ovat valuneet kappelille vasta lähempänä klo 18. Tapahtuma päättyy klo 22, joten pyritään lopettelemaan ja siivoamaan asiat viimeistään siihen mennessä.

Valitse kaikki pisteet, jotka sinua kiinnostavat ja joihin olet valmis menemään. Valitse myös päivät, jotka sinulle sopivat. Mikäli valitsit monta eri vaihtoehtoa ja jokin niistä on mieluisin, voit mainita tämän lisätietoa-boksissa. Jos on jotain muuta, mitä olisi hyvä tietää, esimerkiksi aikataulustasi tai ruoka-aine-allergioita, jotka vaikuttavat pullahetkeen, mainitse tämäkin.

This entry was posted in Ilmoittautumislomakkeet, Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Comments are closed.